Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

Fennia Prize 20 – erotu strategisella muotoiluosaamisella!

Fennia Prize 20 -muotoilukilpailu käynnistyy!


Fennia Prize 20 -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua strategisesti liiketoiminnassaan, tavoitteenaan kilpailukyky ja kansainvälinen kasvu. Kilpailuun voidaan ilmoittaa tuotteita, konsepteja ja palveluita, joiden suunnittelemisessa ja toteuttamisessa, tuotekehityksessä, valmistuksessa ja brändissä muotoilua on käytetty kokonaisvaltaisesti ja innovatiivisesti.

Fennia Prize 20 -kilpailun järjestävät Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus (PRH). Palkintosumma vuonna 2020 on yhteensä 35 000 € ja sen lahjoittavat Fennia-konserni ja Elo. Fennia Prize Grand Prix on arvoltaan vähintään 15 000 €. Loppusumman jakamisesta päättää palkintolautakunta. Lisäksi Patentti- ja rekisterihallitus jakaa kilpailussa yhden 5 000 € suuruisen IPR-palkinnon.

Kilpailuun osallistuminen on avoinna 19.8.–14.10.2019. Fennia Prize -palkintojen voittajat ja kunniamaininnan saajat valitsee muotoilun, elinkeinoelämän ja median asiantuntijoista koostuva palkintolautakunta.

Fennia Prize 20 on osa Design Forum Finland Awards -kokonaisuutta ja palkinnon saajat julkistetaan keväällä 2020 Design Forum Finland Awards -tilaisuudessa.

KILPAILUOHJELMAN JA SÄÄNNÖT LÖYDÄT ALEMPAA JA TÄÄLTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN!

Suomen Taideteollisuusyhdistyksen jäsenet saavat alennuksen ilmoittautumismaksusta. Alekoodia voi tiedustella osoitteesta aino.vepsalainen(a)designforum.fi.


Lisätietoja:
Anne Veinola, anne.veinola(a)designforum.fi, 040 548 6407
Laila Alanen, laila.alanen(a)designforum.fi, 050 548 4114

 

+/-

FENNIA-RYHMÄ

Vakuuttamisen erikoisliike Fennia on keskinäinen, asiakkaiden omistama vahinko­vakuutusyhtiö. Sen juuret ulottuvat 135 vuoden taakse vuoteen 1882, jolloin perustettiin Palovakuutusyhtiö Fennia. Fennia­-konserniin kuuluvat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Vakuutusosakeyhtiö Henki­Fennia ja Fennia Varainhoito Oy. Yhdessä Fennia­-konserni tarjoaa asiakkail­leen monipuolisia asiantuntijapalveluja vakuutusasioiden hoidossa, riskienhallin­nassa, säästämisessä ja varainhoidossa. Asiakas on aina etusijalla ja haluamme tehdä yhdessä tulosta asiakkaidemme parhaaksi.

www.fennia.fi

+/-

ELO

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elon asiantuntijat hoitavat noin 20 miljardin euron sijoituspääomaa ja vastaavat yli 700 000 suomalaisen työeläkkeistä.

www.elo.fi

+/-

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) luo vankan perustan suomalaiselle elinkeinoelämälle rekisteröimällä yritykset ja yhteisöt sekä tutkimalla ja suojaamalla aineettomat oikeudet: tavaramerkit, patentit ja mallioikeudet. PRH lahjoittaa IPR-palkinnon (Intellectual Property Rights).

www.prh.fi

+/-

FENNIA PRIZE 20 KILPAILUOHJELMA

+/-

FENNIA PRIZE 20 SÄÄNNÖT