Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

DESIGN FORUM date:

DESIGN FORUM date -tilaisuuksissa keskustellaan asiantuntijoiden johdolla ajankohtaisista asioista ja verkostoidutaan. Tilaisuudet on suunnattu Design Forum Finlandin jäsenille sekä suomalaisille PK-yrityksille, jotka hakevat kilpailukykyä ja kasvua.

DESIGN FORUM date: Case LAHTI 2017
Kokonaisvaltaisen kisaelämyksen muotoilu

29.11.2016 klo 8.30–11.00
Designmuseo
Korkeavuorenkatu 23 
00130 Helsinki

DESIGN FORUM date -tilaisuuden aiheena ovat Lahdessa ensi keväänä pidettävät hiihdon pohjoismaisten lajien MM-kisat ja muotoilun hyödyntäminen kisojen järjestämisessä. Palveluiden, visuaalisen ilmeen ja asiakaskokemuksen suunnittelun lisäksi puhutaan myös elämysten muotoilusta. 

OHJELMA 

8.30–9.00 Aamukahvi

9.00 Tervetuloa!
Brändi- ja asiakaskokemuksen johtaminen
Petteri Kolinen, toimitusjohtaja, Design Forum Finland

9.15 Suomalainen muotoilu, mistä se kumpuaa ja miten yritykset voivat siitä hyötyä?
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto
Johanna Lahti, Brand Manager, Design from Finland -merkki, Suomalaisen Työn Liitto

9.30 Kokonaisvaltaisen kisaelämyksen muotoilu 
Esa-Pekka Nykänen, markkinointijohtaja, Lahti2017
Jesse Kiuru, tapahtumajohtaja, Lahti2017
Juho Hiidenmaa, Customer Relationship Director, Bright Finland
Jari Auranen, liiketoimintajohtaja, Tietotalo

10.40–11.00 Kysymyksiä ja keskustelua


Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan ystävällisesti tilaisuuteen tästä .


Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton ja Design from Finland -merkin kanssa.

Tervetuloa!

 

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Aino Vepsäläinen 
aino.vepsalainen(a)designforum.fi
050 3556606

 

ESA-PEKKA NYKÄNEN

Esa-Pekka Nykänen on viestinnän ja markkinoinnin tutkinnot opiskellut Lahden MM-kisojen markkinointijohtaja, jolla on pitkä kokemus eturivin markkinointikampanjoista suunnittelutoimistopuolelta. Esa-Pekka seuraa tapahtumamarkkinoinnin ja viestinnän kokemustaustan kautta suurella mielenkiinnolla sitä, kuinka oikeiden tekojen, tuotteen ja asiakaskokemuksen merkitys kasvaa yhä keskeisemmäksi digitaalisen ajan mediamurroksen myötä.

www.lahti2017.fi

tero lausala

Tero Lausala on valtiotieteitä ja kauppatieteitä opiskellut Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja, joka on tehnyt ja nähnyt suomalaista työtä niin valmistavan teollisuuden, palveluiden kuin yliopistomaailmankin palveluksessa. Tero seuraa miltä työelämän jatkuva murros näyttää niin Suomessa kuin maailmalla.

www.suomalainentyo.fi

JESSE KIURU

Jesse Kiuru on Lahden MM-kisojen tapahtumajohtaja, jolla on pitkä kokemus talvitapahtumien järjestämisestä. Jessen tehtävänä on vastata siitä, että yleisöllä on ensi vuoden juhlakisoissa hyvä olla. Siksi perinteiset massatapahtuman palvelupolut ja -prosessit on rikottu ja rakennettu uudelleen – yhdessä asiakkaiden kanssa. 

www.lahti2017.fi

PETTERI KOLINEN

Taiteen maisteri, teollinen muotoilija Petteri Kolisella on pitkä kokemus muotoilun johtotehtävistä eri teollisuuden aloilta. Vuosina 1993–2007 hän toimi Nokian Design Managerina useiden eri yksiköiden johdossa ja mm. Nokian pääkonttorin muotoilustudion vetäjänä. Tämän jälkeen hän siirtyi Martela Oyj:n johtoryhmään toimien yrityksen muotoilujohtajana. Design Forum Finlandin toimitusjohtajaksi Kolinen tuli Nansolta, jossa hän oli työskennellyt luovana johtajana.