Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

DESIGN FORUM Studio

Lokakuu 2018, Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 A, Tampere

DESIGN FORUM STUDIO: STRATEGISEN MUOTOILUN VALMENNUS HAE MUKAAN!

Design Forum Finland järjestää Tampereella neliosaisen Strategisen muotoilun valmennuksen lokakuussa 2018. Valmennuksen tavoitteena on kasvattaa osallistuvien yritysten ymmärrystä strategisesta muotoilusta ja sen käytöstä ja luoda tämän myötä edellytyksiä kasvulle ja liiketoiminnan kehittymiselle.

Valmennuksen osallistujiksi haetaan innovatiivisia, kansainvälisen potentiaalin omaavia eri alojen yrityksiä, joilla on selkeä halu kasvaa ja rakentaa kestävää liiketoimintaa designin avulla. Valmennus on maksuton ja se on suunnattu pk-yrityksille ja niiden avainhenkilöille. Mukaan valitaan yrityksiä, jotka eivät itse tarjoa muotoilu- tai suunnittelupalveluita.

Valmennukseen valittavan yrityksen kehittämistavoitteet voivat olla esimerkiksi teollisen muotoilun tai palvelumuotoilun, digitaalisten palveluiden tai brändinrakentamisen alalla. Valmennuksessa käytetään kunkin teeman kokeneita ja parhaita asiantuntijoita, jotka tuovat näkemystä tuoreiden menestystarinoiden kautta.

Ilmoita yrityksesi nopeasti mukaan, paikkoja on rajoitetusti. Mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnasta 17.9. mennessä.

Tampereen valmennus on tällä hetkellä täynnä. Syksylle on tulossa toinen valmennuskokonaisuus Ouluun.

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova!

 

Valmennuskokonaisuus koostuu neljästä teemasta ja koulutuspäivästä, jotka ovat:

1. Identiteetti brändin luomisen työkaluna

Ajankohta: ma 1.10.2018 klo 13–16.30
Paikka: Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 A, Tampere
Valmentaja: Anssi Kähärä, Creative Director, Co-founder, Werklig

2. Kokonaisvaltaisen brändikokemuksen rakentaminen

Ajankohta: ti 9.10.2018 klo 9–12.30
Paikka: Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 A, Tampere
Valmentaja: Jari Danielsson, toimitusjohtaja, Kuudes

3. Kasvua muotoilun avulla

Ajankohta: ti 23.10.2018 klo 9–12.30
Paikka: Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 A, Tampere
Valmentaja: Arni Aromaa, Creative Director & CEO, Pentagon Design

4. Design thinking yrityksen johdon työkaluksi

Ajankohta: ti 30.10.2018 klo 9–12.30
Paikka: Pyynikin Panimo, Koulukatu 13 A, Tampere
Valmentaja: Tobias Dahlberg, Founder & CEO, Wonder Agency

Jokainen koulutuspäivä koostuu Design Forum Finlandin toimitusjohtajan Petteri Kolisen alustuksesta aiheeseen, valmentajan luento-osuudesta, workshopista ja keskustelusta.

Lisätietoja:
Design Forum Finland, projektipäällikkö Aino Vepsäläinen
aino.vepsalainen(a)designforum.fi, 050 355 6606

 

 

ANSSI KÄHÄRÄ

Anssi Kähärä on brändisuunnittelutoimisto Werkligin luova johtaja ja toinen sen perustajaosakkaista. Taustaltaan Kähärä on graafinen suunnittelija ja hän on valmistunut Lahden muotoiluinstituutista vuonna 2004. Hänen suunnittelemiaan töitä on palkittu useissa graafisen alan kilpailuissa (mm. Vuoden huiput, Cannes Lions, The Dieline, European Design Awards). Suunnittelutyönsä ohella Kähärä toimii vierailevana luennoitsijana ja puhujana.

www.werklig.com

JARI DANIELSSON

Jari Danielsson on pohjoismaisen brand design -toimisto Kuudennen perustaja ja toimitusjohtaja. Kuudes rakentaa asiakkailleen erottuvia brändejä suunnittelemalla käyttäjälähtöisiä tuote-, palvelu- ja liiketoimintakonsepteja sekä kaupallistamalla niitä designin ja kommunikaation keinoin. Jarilla on yli 20 vuoden kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten konseptien ja brändien rakentamisesta B2C-, B2B- ja julkisella sektorilla. Asiakkaina niin pieniä kuin isoja yrityksiä (mm. 3 kaveria, iLOQ, Opteam/Barona, CCEA, Borenius, Kokkikartano, Alko, Kesko, Suomalainen Kirjakauppa, Lähi-Tapiola, Fazer, Arla, Helsingin kaupunki, Aalto-yliopisto, Helsingin Yliopisto)

kuudes.com

arni aromaa

Teollinen muotoilija Arni Aromaa on Pentagon Designin perustajaosakas ja Creative Director, joka on työskennellyt Pentagon Designilla yrityksen perustamisesta vuodesta 1996 lähtien.

Luovan suunnittelutyön lisäksi Aromaa luennoi korkeakouluissa ja alan tapahtumissa Suomessa ja ulkomailla sekä osallistuu toimialan kehitysprojekteihin ja on ollut useissa alan luottamustehtävissä.

Pentagon Design on yksi Pohjoismaiden johtavista designtoimistoista. Pentagon Design suunnittelee kokonaisvaltaisia konsepteja, joiden tuloksena syntyy käyttäjälähtöisiä tuotteita, pakkauksia, tiloja, palveluita ja brändejä, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle.

www.pentagondesign.fi

tobias dahlberg

Tobias is the founder and CEO of Wonder, a strategic design and innovation consultancy that creates future facing brands and businesses. Tobias has consulted and worked for brands and companies such as Coca-Cola, Nike, Fiskars, Paulig, Iittala Marimekko, Nissan and Altia. Driven by a relentless curiosity and passion for everything brand, design and innovation, Tobias is a self-confessed learning junkie (geek!) who believes the only sane strategy is to be extraordinary, to avoid being average at all cost. Tobias lives in Helsinki with his wife and two daughters.

wonderagency.com/