Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

DESIGN FORUM talk

DESIGN FORUM talk -tilaisuudet on suunnattu suomalaisille pk-yrityksille, jotka hakevat kilpailukykyä ja kasvua. DESIGN FORUM talk tuo case-esimerkkien ja keskustelujen kautta tietoa muotoiluosaamisen hyödyntämisestä liiketoiminnan eri osa-alueilla.

DESIGN FORUM TALK <3 CIRCULAR ECONOMY
Aika: to 13.9.2018 klo 9–16

Paikka: Allas Sea Pool, Helsinki

Design Forum Talk <3 Circular Economy -päivä keskittyy kiertotalouteen, sen liiketoimintamalleihin ja kiertotalouden mukaiseen suunnitteluun. Tilaisuudessa tulemme kuulemaan asiantuntijapuheenvuoroja kestävästä kehityksestä ja kiertotalouden mukaisista liiketoimintamalleista sekä esimerkkitapauksia yrityksiltä, jotka jo käyttävät muotoilua strategisena työkaluna kestävän kehityksen mukaisessa liiketoiminnassa.

Tapahtumassa esitellään myös EcoDesign Sprint -ohjelman kokemuksia ja hyötyjä. Sprint on intensiivinen kolmipäiväinen koulutus- ja kehittämisohjelma, joka on suunnattu erityisesti pk-yrityksille ja muotoilutoimistoille. Pk-yrityksille ohjelma tarjoaa konkreettisen ja nopean palvelu/tuotekehitysprosessin yrityksen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Muotoilutoimistoille Sprint on hyvä mahdollisuus oppia ja omaksua kiertotalouden periaatteet osaksi omaa työtä. Design Forum Finland on kehittänyt EcoDesign Sprintin osana EcoDesign Circle -hanketta.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 6.-16.9.2018.

Lisätietoja:
Tuottaja Saija Malila
saija.malila(a)designforum.fi, 044 727 2280

 

 

+/-

DESIGN FORUM talk: Designin uusi aalto 23.5.2018

+/-

DESIGN FORUM talk: Empatia ja teknologia 28.11.2017

+/-

DESIGN FORUM talk: Kasvua muotoilusta 22.3.2017

+/-

SLUSH: Design for Growth 30.11.2016

+/-

DESIGN FORUM talk: Finnkampen 7.9.2016

+/-

DESIGN FORUM talk: Monikanavaisuus ja uusi kuluttuja 24.5.2016

+/-

DESIGN FORUM talk: Asiakaslähtöisyys ja palvelumuotoilu 3.3.2016