Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

EcoDesign Circle @ Arctic Design Week

EcoDesign Sprint -työpaja
ke 21.2.2018 klo 13–16

Työpaja johdattaa osallistujat kiertotalouden perusperiaatteiden kautta kiertotalouden mukaisen suunnittelun (circular design) maailmaan. Mitä on kiertotalouden mukainen suunnittelu ja miksi jokaisen suunnittelijan tulisi ymmärtää sen merkitys omalle työlle? Case-esimerkkien ja käytännön harjoitusten kautta saat haltuusi kiertotaloussuunnittelun viitekehyksen perusteet. Vapaaehtoinen valmistautuminen työpajaan: mieti valmiiksi jonkin yrityksen tuote, johon keskityt työpajan työskentelyosuudessa.

Työpajan järjestää Design Forum Finland osana EcoDesign Circle -hanketta ja sen ohjaa kiertotalousasiantuntija Anne Raudaskoski, perustaja, Ethica Oy. Työpaja järjestetään Reconsider Design -näyttelyn yhteydessä Tiedekeskus Pilkkeessä.

Ilmoittaudu työpajaan: https://www.arcticdesignweek.fi/ecodesignsprint

Reconsider Design -näyttely
21.2.–11.3.2018

Reconsider Design -näyttely on esillä Suomessa 21.2.–11.3. Tiedekeskus Pilkkeessä Rovaniemellä. Näyttely esittelee ekologisempaan ajatteluun kannustavia muotoilutuotteita, -konsepteja ja -projekteja kansainvälisen EcoDesign Circle -hankkeen jäsenmaista ympäri Itämeren. Suomesta mukana ovat Hiilinielu Design Studio, PuzzlePhone, RePack ja PureWaste.

Näyttely on osa Arctic Design Weekin ohjelmaa ja näyttelystä vastaa Suomessa Design Forum Finland. Reconsider Design on kiertonäyttely, joka on esillä eri Itämeren maissa.

Reconsider Design
21.2.–11.3.2018
Tiedekeskus Pilke
Ounasjoentie 6, Rovaniemi
https://www.tiedekeskus-pilke.fi

Reconsider Design -näyttely:
https://www.ecodesigncircle.eu/resources-for-you/roadshow-ecodesign

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Laila Alanen
laila.alanen(a)designforum.fi, 050 548 4114