Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

Northern Service Day

24.1.2018

Oikeat palvelut, oikeille asiakkaille, oikealla tavalla: Pohjois-Suomen eturivin palvelubisneksen tapahtuma Northern Service Day 2018

Aika: 24.1.2018 klo 8.00–12.00
Paikka:
 Hotelli Lasaretti, Kasarmintie 13b, 90130 Oulu

Palvelubisneksen ytimessä on asiakas ja asiakaskokemus! Asiakas ansaitsee oikeaa palvelua oikealla tavalla – ja palveluntuottaja ansaitsee oikeita asiakkaita.

Kuudetta kertaa järjestettävä Northern Service Day kokoaa jälleen ison joukon palveluliiketoiminnan osaajia ja tekijöitä. Päivän tavoitteena on innostaa uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehittämistä, muotoilua ja kaupallistamista. Mukana innostamassa ja opastamassa käytännön tekoihin on pieniä ja isoja yrityksiä, julkisia tahoja ja sekä paikallisia että globaaleja toimijoita, mm. seuraavat:

Henkka Hyppönen, luova johtaja / kirjailija
Kristiina Nurmenniemi, Micropolis Oy
Johannes Helama, Proto Ry
Satu Miettinen, Lapin yliopisto
Petteri Kolinen, Design Forum Finland
Ville-Veikko Pohjola, OTAXI/Oulun Aluetaksi
Juha Nikula, Qlu
Jarmo Lumpus, Cubicasa

Graafisena fasilitaattorina on Raquel Benmergui.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu täällä: https://www.lyyti.fi/reg/NSD2018

Tilaisuuden järjestävät BusinessOulu, Oulun kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja VTT. Tapahtuman kokoaa yhteen valtakunnallinen yhteisö The Finnish Service Alliance FSA. Uutena kumppanina tapahtumassa on Design Forum Finland, jonka aiheena ovat muotoilun keinot asiakaskokemuksen johtamisessa.

Northern Service Day on tarkoitettu kaikille yksityisen ja julkisen sektorin palvelujen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisestä kiinnostuneille.

Lue lisää: https://www.ouka.fi/oulu/northern-service-day