Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

Northern Service Day

24.1.2018

Oikeat palvelut, oikeille asiakkaille, oikealla tavalla: Pohjois-Suomen eturivin palvelubisneksen tapahtuma Northern Service Day 2018

Aika: 24.1.2018 klo 8.00–12.00
Paikka:
 Hotelli Lasaretti, Kasarmintie 13b, 90130 Oulu

Palvelubisneksen ytimessä on asiakas ja asiakaskokemus! Asiakas ansaitsee oikeaa palvelua oikealla tavalla – ja palveluntuottaja ansaitsee oikeita asiakkaita.

Kuudetta kertaa järjestettävä Northern Service Day kokosi jälleen ison joukon palveluliiketoiminnan osaajia ja tekijöitä. Päivän tavoitteena oli innostaa uusien palveluiden ja liiketoiminnan kehittämistä, muotoilua ja kaupallistamista. Mukana innostamassa ja opastamassa käytännön tekoihin oli pieniä ja isoja yrityksiä, julkisia tahoja ja sekä paikallisia että globaaleja toimijoita, mm. seuraavat:

Henkka Hyppönen, luova johtaja / kirjailija
Kristiina Nurmenniemi, Micropolis Oy
Johannes Helama, Proto Ry
Satu Miettinen, Lapin yliopisto
Petteri Kolinen, Design Forum Finland
Ville-Veikko Pohjola, OTAXI/Oulun Aluetaksi
Juha Nikula, Qlu
Jarmo Lumpus, Cubicasa

Graafisena fasilitaattorina oli Raquel Benmergui.

Tilaisuuden järjestivät BusinessOulu, Oulun kaupunki, Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja VTT. Tapahtuman kokosi yhteen valtakunnallinen yhteisö The Finnish Service Alliance FSA. Uutena kumppanina tapahtumassa oli Design Forum Finland, jonka aiheena olivat muotoilun keinot asiakaskokemuksen johtamisessa.

Northern Service Day oli tarkoitettu kaikille yksityisen ja julkisen sektorin palvelujen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisestä kiinnostuneille.

Lue lisää: https://www.ouka.fi/oulu/northern-service-day