Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

Finnish Design Yearbook

Design Forum Finlandin julkaisemat Finnish Design Yearbook -vuosikirjat ovat ajankohtaisia katsauksia suomalaiseen muotoiluun.

Aikaisemmat kirja ovat saaneet runsaasti kansainvälistä huomiota ja niitä on myyty yli 40 maahan. Kirjoja on saatavana suurimmista kirjakaupoista ja niitä voi tilata Design Forum Finlandista. Runsaasti kuvitetut ja visuaalisesti korkeatasoiset kirjat ovat englanninkielisiä.

Tilaukset: tilaus(a)designforum.fi

Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot (pdf)

Lue lisää Finnish Design Yearbook -kirjoista:

OSTA FINNISH DESIGN YEARBOOK 2014–15 TÄÄLTÄ!
KAMPANJAHINTA 24 € + ILMAINEN TOIMITUS SUOMESSA (norm. 36 € + postikulut)
 

Avaa tilauslomake

Tilaus -
Finnish Design
Yearbook 2014–15

(Postimaksu 0 EUR)

+/-

Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

Kun tilaat Design Forum Finlandin julkaisuja sähköpostilla, toimimme seuraavasti:

Kotimaa
Lähetämme laskun noin seitsemän arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Toimitamme kirjat kotimaahan 1. luokan kirjeenä noin seitsemän arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet tiedon maksusta. Tilauksiin lisätään painon mukainen postitus- tai kuljetusmaksu. Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä. Muistutukset on tehtävä kahdeksan (8) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Asiakas maksaa palautettavan tuotteen toimituskulut.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Ulkomaat
Ulkomaan tilauksista lähetämme ensin laskun, joka maksetaan pankkiin. Shekkejä emme hyväksy maksuvälineeksi. Tilauksiin lisätään painon mukainen postitus- tai kuljetusmaksu. Maksuaika on 14 päivää laskun päiväyksestä.  Tilauksen toimitusaika maasta riippuen on 7–14 arkipäivää siitä, kun olemme saaneet tiedon maksun saapumisesta. Tuotteet toimitamme 1. luokan kirjeenä tai postipakettina.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.