Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

Lehdistötiedotteet

 • 4.3.2015

  Kuningatar Silvia seurueineen tutustui suomalaiseen muotoiluun

  Kuningatar Silvia ja rouva Jenni Haukio seurueineen vierailivat keskiviikkoiltapäivänä Design Forum Showroomissa ja tutustuivat suomalaiseen nykymuotoiluun ja nuoriin muotoilijoihin.

  Lue lisää
 • 23.2.2015

  Design Forum Finlandille uusi strategia ja toimitusjohtaja

  Suomalaisen muotoilun kehittäjä- ja edistämisorganisaatio Design Forum Finland uudistaa strategiansa sekä luo uuden toimintamallin, joka vastaa paremmin yhdistyksen tavoitteisiin edistää muotoiluosaamisen tuottamaa kilpailuetua.

  Lue lisää
 • 23.2.2015

  Hakaniemi Helsingissä

  Muotoilija Jonas Hakaniemi esittäytyy Design Forum Showroomissa 12.–29.3.2015

  Lue lisää
 • 13.2.2015

  Revi tästä – riv här

  Avattu pakkaus on ostopäätös. Öppnad förpackning är ett köpbeslut.

  Lue lisää
 • 11.2.2015

  Tukholmassa jonotettiin katsomaan suomalaista muotoilua

  Suomalainen muotoilu sai loistavasti näkyvyyttä Stockholm Design Weekillä. Yksi kaupungin kiinnostavimmista tapahtumista oli Design Forum Finlandin ja Iceland Design Centren yhteinen We Live Here -hanke, jossa vieraili jopa noin 3000 kävijää. Muotoilija Harri Koskisen ja muotoiluverkosto Beaconin töitä oli esillä Suomen Tukholman instituutissa näyttelyissä, jotka avasi ulkoministeri Erkki Tuomioja. Lisäksi huonekalu- ja valaistusmessuilla esittäytyi noin 30 suomalaisyritystä.

  Lue lisää
 • 28.1.2015

  Design Forum  Finland mukana Tukholman designviikolla

  Design Forum Finland vie suomalaista muotoilua Tukholman designviikolle. Vuoden 2014 Kaj Franck -muotoilupalkinnon saajan Harri Koskisen palkintonäyttely on esillä Suomen Tukholman instituutissa ja aivan kulman takaa löytyy suomalaista ja islantilaista nykymuotoilua esittelevä elämyksellinen WE LIVE HERE -näyttely- ja tapahtumakokonaisuus.

  Lue lisää
 • 21.1.2015

  Harri Koskisen muotoilua Tukholman designviikolla

  Kaj Franck -palkinto on yksi Suomen merkittävimpiä muotoilupalkintoja. Vuonna 2014 sen sai muotoilija Harri Koskinen. Koskisen palkintonäyttely on esillä Suomen Tukholman-instituutin tiloissa (Snickarbacken 4) 3. – 7.2.2015.

  Lue lisää