Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

14.11.2014

Keramiikkaa pienessä tilassa

Design Forum Showroomissa Helsingissä järjestetään 21.11. – 7.12.2014 tapahtumallinen keraamikkojen pop up -myyntinäyttely Keramiikkaa pienessä tilassa. Se on Designmuseon Keramiikka tilassa -näyttelyn satelliittitapahtuma.

Keramiikkaa pienessä tilassa on tekijälähtöinen ja siinä ovat mukana: Annikki Anttila, Eeva Jokinen, Leena Juvonen, Aura Kajas, Sarita Koivukoski, Katja Kotikoski, Mikko Lehtola, Piia Lieste, Leena Mäki-Patola, Johanna Ojanen, Pirjo Pesonen, Heidi Puumalainen, Arja Rantala, Paula Ruuttunen, Elina Salonen ja Susanna Tyrväinen.

Pop up -näyttelyssä on myynnissä suunnittelijoiden itse valmistamia pienikokoisia, uniikkeja keramiikkateoksia sekä piensarjatuotteita. Tekijöiden ollessa paikalla yleisöllä on mahdollisuus kuulla ja keskustella keramiikan prosesseista. Lisäksi on nähtävänä dokumentti Keramiikkaa kellon ympäri, joka koostuu intensiivisistä välähdyksistä kymmenien suomalaisten keraamikkojen arjesta heidän työhuoneillaan. Toteutus Juhana Manner, asiantuntijana Catharina Kajander.

Tapahtuma tarjoaa tekijöille, tekemiselle ja yleisölle matalan kynnyksen kohtaamispaikan.

Toteuttajatyöryhmä: Sarita Koivukoski, Mikko Lehtola, Leena Mäki-Patola, Pirjo Pesonen ja Arja Rantala.

Lisätietoja tapahtumasta: pienessatilassa@gmail.com
Kuvamateriaalia: goo.gl/GErOrm

facebook.com/keramiikkaapienessatilassa 

Keramiikkaa pienessä tilassa
21.11.–7.12.2014 Design Forum Showroom
Erottajankatu 9 B (sisäpiha), 00130 Helsinki
ma–pe 12-18, la–su 12–16