Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

3.10.2014

One-Off

Unique objects by &Bros

Muotoilustudio &Bros järjestää ensimmäisen yksityisnäyttelynsä 8.–25.10.2014 Design Forum Showroomissa Helsingissä. Näyttely poikkeaa normaalista muotoilunäyttelystä siten, että esillä ei ole &Brosin suunnittelemia tuotteita, vaan näyttelyä varta vasten tehtyjä uniikkiteoksia. Näyttelyn nimi One-Off viittaa juuri teosten ainutkertaisuuteen.

One-Off -näyttelyn teemana ja tarkoituksena on kommentoida nykymaailmaa, maailmaa, jossa elämme. Sen tarkoituksena ei ole saarnata taikka osoitella, vaan tehdä näkyväksi erilaisia kulttuurista ja yhteiskunnasta tekemiämme havaintoja. Yhtälailla näyttelyn nimi One-Off viittaa elämän ainutkertaisuuteen, elämä on tässä ja nyt, siitä on syytä nauttia. Mutta kuitenkin niin, että muut voivat nauttia siitä myös.

Näyttely koostuu viidestä suuresta, näyttelytilan haltuun ottavasta teoksesta. Teokset ovat muotoilustudion hyppy taiteen piiriin. Ne ovat pop-taiteen kuvastosta inspiraationsa saaneita veistosmaisia installaatioita, jotka on toteutettu laajan alihankkijaverkoston avustuksella muotoilun metodeja käyttäen. Näyttely on saanut tukea mm. Alfred Kordelinin rahastolta ja Taiteen edistämiskeskukselta.

&Bros on muotoilutoimisto, joka muodostuu neljästä nuoresta suunnittelijasta. &Bros on tehnyt yhteistyötä mm. Flow-festivaalin, Ivana Helsingin, Harri Koskisen ja Design Forum Finlandin kanssa sekä ollut esillä monissa eri näyttelyissä ja julkaisuissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

&Brosin suunnittelema ja valmistama Compleated-valaisin valittiin juuri vuoden valaisimeksi Muoto2014-gaalassa.

Lisätietoa ja kuvia:
Antti-Jussi Silvennoinen, +358 40 566 3993
Tero Kuitunen, +358 40 776 0216
info@andbros.fi
http://home.andbros.fi/