Ajankohtaista
Open navigation Close navigation

18.9.2013

Sisustuksen laatikkoleikki

Sisustuksen laatikkoleikin keskipisteessä on sisustussuunnittelusta kiinnostunut kävijä ja näyttely tarjoaakin henkilökohtaisen kokemuksen tilan suunnittelusta leikkimielellä. Näyttelyvieraat voivat myös kokeilla ja oivaltaa sisustuksen ”peruspalikat”  suunnittelemalla ja rakentamalla itse laatikkojen avulla erilaisia tiloja.

Pitkän linjan sisustussuunnittelija Anne Kosonen hallitsee erilaisten tilojen ja sisustusten suunnittelun  - sekä  toiminnallisuuden että tunnelman luomisen. Anne Kosonen on itse  esittelemässä kehittämänsä uuden,  internet-pohjaisen ja kiinteähintaisen sisustussuunnittelupalvelun.

Näyttelyssä on esillä myös teollinen muotoilija Helena Mattilan Everyday Designille  suunnittelemia arjen klassikkotuotteita: talovalaisimia ja paperikassitelineitä sekä syksyn uutuuksia.

Anne Kosonen ja Helena Mattila ovat todenneet pitkän yhteistyönsä aikana, että sisustussuunnittelun ja tuotemuotoilun rajapinta on usein kuin veteen piirretty viiva. Yhteistyö on erittäin hyödyllistä ja viime kädessä se toimii aina myös lopullisen käyttäjän hyödyksi.

”Hyvät ja konkreettiset ” sisustussuunnitelmat ja toiminnalliset tuotteet luovat arkeen selkeän rytmin ja levollisen tunnelman niin kotona  kuin töissä. Kannattaa kokeilla!

Sisustuksen laatikkoleikki
Design Forum Showroom, Erottajankatu 9 B, Helsinki
Avoinna: to 11-18, pe 11-18 ja la 12-16. Vapaa pääsy

Sisustusarkkitehti Anne Kosonen ja teollinen muotoilija Helena Mattila ovat paikalla to 11-15, pe 15-18 ja la 12-16.

Lisätietoja ja lehdistökuvat:
Anne Kosonen, 0400 811  888
Helena Mattila, 040 547 6565