Uutiset

1.6.2021

Finnish Design Infon verkkosivusto avautui

Suomalaisen muotoilun kansainvälistä näkyvyyttä edistävä hanke on avannut verkkosivunsa. Ilmeen on suunnitellut AD Antero Jokinen.

Finnish Design Info on OKM:n aloitteesta käynnistynyt hanke, jonka tavoitteena on luoda organisaatio kertomaan suomalaisesta muotoilusta, muotoilun monipuolisuudesta ja siitä, mitä muotoilulla saadaan aikaan.

Finnish Design Infon projektipäällikkönä toimii Katja Lindroos ja viestintäasiantuntijana Reetta Haarajoki. Projektipäällikön roolissa Lindroos mm. vastaa Finnish Design Infon lanseerauksesta, kehittää sen toimintamallia ja selvittää jatkorahoitusta. Finnish Design Info -hankkeessa on mukana kuusi keskeistä muotoilualan organisaatiota: Aalto-yliopisto, Design Forum Finland, Designmuseo, Grafia, Helsinki Design Week (Luovi Productions Oy) ja Ornamo.

Finnish Design Info toimii toistaiseksi hallinnollisesti Designmuseon alaisuudessa mutta museon toiminnasta erillisenä hankkeena ja OKM:n projektirahoituksella. Kokonaisbudjetti vuodelle 2021 on n. 100 000 €. Tavoitteena on, että vuoden 2022 alussa Finnish Design Info on valmis käynnistämään toimintansa itsenäisenä organisaationa.

www.finnishdesigninfo.fi

Kuva: Finnish Design Info