Uutiset

9.6.2020

Jäsenellemme Fiskarsille Red Dot: Design Team of the Year 2020 -tunnustus

Fiskarsin design-tiimi on palkittu muotoilualan kansainvälisesti arvostetuimmalla Red Dot: Design Team of the Year 2020 -tunnustuksella. Palkinto myönnetään kerran vuodessa yhdelle kestävää ja innovatiivista muotoilua pitkällä aikavälillä edistäneelle tiimille.

Innovatiivisuus on ollut Fiskarsin kantava voima kautta brändin historian. Rautaruukkina vuonna 1649 perustettu Fiskars on tätä nykyä kansainvälisesti tunnettu laatudesignin uranuurtaja. Puutarha-, keittiö- ja askartelutuotteidensa lisäksi Fiskars tunnetaan erityisesti oranssikahvaisista klassikkosaksistaan; vuonna 1967 lanseeratut maailman ensimmäiset muovikahvaiset sakset löytyvät monesta kodista, puutarhasta ja toimistosta ympäri maailman. Tähän mennessä saksia on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljardi kappaletta. Tunnettuihin Fiskars-tuotteisiin lukeutuvat niin ikään kirveet, pensassakset ja keitto- ja paistoastiat.

Lue lisää!

Kuva: Fiskars / Fiskars Finland Oy Ab sai Design Forum Finlandin Fennia Prize 20 -kilpailussa kunniamaininnan Fiskars Norden- kirveistään