Uutiset

31.5.2022

Hae jäsen- ja yhteisömanageriksi Design Forum Finlandiin

Etsimme jäsen- ja yhteisömanageria Design Forum Finlandiin

Design Forum Finland

Design Forum Finlandin missiona on suomalaisten yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja kilpailukyvyn tukeminen. Toteutamme tehtäväämme viestimällä, valmentamalla ja auttamalla yrityksiä tunnistamaan muotoilun avulla muodostuvan kilpailukyvyn asiakaslähtöisyyden, kestävästi muotoillun tuote- ja palvelutarjoaman, asiakaskokemuksen tai erottuvan brändin muodossa.

Toimimalla luovien toimistojen ja suomalaisten PK-yritysten välissä madallamme kynnystä muotoilun hyödyntämiselle ja saatamme apua tarvitsevat yritykset yhteen palveluita tarjoavien toimistojen kanssa.

Sidosryhmiämme ovat yritysten lisäksi julkiset tahot, elinkeinoelämän keskeiset toimijat, koulutus- ja tutkimuslaitokset sekä voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, joilla on kytköksiä muotoilun eri osa-alueisiin.

Design Forum Finland toimii yhdistysmuotoisena, joten toiminnan keskiössä ovat jäseninä olevat yritykset ja yhdistykset, joille suunnattuja palveluita lähdemme nyt määrätietoisesti kehittämään.

Tavoitteenamme on moninkertaistaa jäsentemme määrä ja tarjota heille paras mahdollinen jäsenkokemus ja hyöty samalla, kun toteutamme 147 vuotta vanhaa missiotamme yritysten kilpailukyvyn tukemisesta muotoilun avulla.

 

Toimenkuva ja osaaminen

Haemme nyt markkinointihenkistä, energistä ja ”asiat järjestyvät”-asenteen omaavaa jäsen- ja yhteisömanageria vastaamaan Design Forum Finlandin jäsenkonseptin kehittämisestä, palveluista ja jäsenviestinnästä tärkeimmissä kanavissamme.

Hallitset sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin ajantasaiset sovellukset ja viestinnän käytännöt vahvan jäsenyhteisön rakentamiseksi. Tunnet online-tapahtumien ja -valmennusten järjestämiseen liittyvät teknologiat ja pystyt tarvittaessa järjestämään jäsenille suunnattuja tapahtumia verkossa tai kasvotusten.

Omaat vahvan viestintäkokemuksen ja osaat hyödyntää sitä jäsenyhteisön kasvattamiseksi.

 

Toivomme sinulta

  • Vastaavaa kokemusta yhteisömanagerin tehtävästä vahvalla some- ja digimarkkinointikulmalla
  • Ajantasaista digitaalisten markkinointikanavien osaamista, sisältäen kuvallisen ja kirjallisen sisällöntuotannon, kuvankäsittely- ja videoeditointiosaamisesta plussaa (Adobe CC-ympäristö)
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta some- ja verkkosivuanalytiikan seuraamiseen ja kehittämiseen (mm. Meltwater, Google Analytics 4)
  • Kokemusta online-tapahtumien, valmennusten tai jäsenpalveluiden tuottamisesta
  • Osaamista tapahtumajärjestelmän sekä muiden digitaalisten ympäristöjen käytöstä (mm.  Lyyti, Zoom, Miro)
  • Positiivista, aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta
  • Suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Arvostamme lisäksi

  • Kiinnostusta muotoiluun, kiertotalouteen ja kestävään liiketoimintaan liittyvien teemojen parissa työskentelyyn
  • Proaktiivista ja innostunutta tiimityöskentelyä
  • Kykyä luoda suhteita uusiin kumppaneihin sekä kehittää uusia yhteistyöprojekteja sidosryhmien kanssa

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle dynaamisen rennon työilmapiirin, mukavat työkaverit ja viihtyisät työtilat aivan Helsingin ydinkeskustassa. Työssä tarjoutuu näköalapaikka ja mahdollisuus oppia uutta muotoilun hyödyntämisessä liiketoiminnan eri osa-alueilla.

 

Kiinnostuitko?

Soita rohkeasti, niin jutellaan lisää!

 

Toimitusjohtaja Joakim Karske
joakim.karske@designforum.fi
Lisätiedustelut puhelimitse:
1.6 – 6.6 tai 1.7 – 17.7.2022 välisenä aikana
+358 50 4862395

Talous ja hallintopäällikkö
Sanna Lahovaara
sanna.lahovaara@designforum.fi
Lisätiedustelut puhelimitse:
1.6 – 30.6.2022 välisenä aikana
+358 44 7617717