Uutiset

30.6.2022

Etsimme jäsen- ja yhteisömanageria Design Forum Finlandiin

Haemme markkinointihenkistä, energistä ja ”asiat järjestyvät”-asenteen omaavaa jäsen- ja yhteisömanageria vastaamaan Design Forum Finlandin jäsenkonseptin kehittämisestä, palveluista ja jäsenviestinnästä.

Hallitset sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin sovellukset ja viestinnän käytännöt. Tunnet online-tapahtumien ja -valmennusten järjestämiseen liittyvät käytännöt.


Toivomme sinulta

  • Kokemusta yhteisömanagerin tehtävästä ja digitaalisesta markkinoinnista.
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta some- ja verkkosivuanalytiikan seuraamiseen ja kehittämiseen (mm. Meltwater, Google Analytics 4)
  • Kokemusta online-tapahtumien, valmennusten tai jäsenpalveluiden tuottamisesta
  • Osaamista tapahtumajärjestelmän sekä muiden digitaalisten ympäristöjen käytöstä (mm.  Lyyti, Zoom, Miro)
  • Positiivista, aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta
  • Suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa


Arvostamme lisäksi

  • Kiinnostusta muotoiluun, kiertotalouteen ja kestävään liiketoimintaan liittyvien teemojen parissa työskentelyyn
  • Proaktiivista ja innostunutta tiimityöskentelyä
  • Kykyä luoda suhteita uusiin kumppaneihin sekä kehittää uusia yhteistyöprojekteja sidosryhmien kanssa


Miksi meille töihin

Tarjoamme sinulle dynaamisen rennon työilmapiirin, mukavat työkaverit ja viihtyisät työtilat aivan Helsingin ydinkeskustassa. Työssä tarjoutuu näköalapaikka ja mahdollisuus oppia uutta muotoilun hyödyntämisessä liiketoiminnan eri osa-alueilla. Mahdollisuus etätyöhön toimiston käytäntöjen mukaisesti.

Palkka: 3400 – 3800 €/kk.

Hae paikkaa 8.8.2022 mennessä.

 

Design Forum Finland

Design Forum Finlandin missiona on suomalaisten yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja kilpailukyvyn tukeminen. Toteutamme tehtäväämme viestimällä, valmentamalla ja auttamalla yrityksiä tunnistamaan muotoilun avulla muodostuvan kilpailukyvyn asiakaslähtöisyyden, kestävästi muotoillun tuote- ja palvelutarjoaman, asiakaskokemuksen tai erottuvan brändin muodossa.

Toimimalla luovien toimistojen ja suomalaisten PK-yritysten välissä madallamme kynnystä muotoilun hyödyntämiselle ja saatamme apua tarvitsevat yritykset yhteen palveluita tarjoavien toimistojen kanssa.

Sidosryhmiämme ovat yritysten lisäksi julkiset tahot, elinkeinoelämän keskeiset toimijat, koulutus- ja tutkimuslaitokset sekä voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.

Design Forum Finland toimii yhdistysmuotoisena, joten toiminnan keskiössä ovat jäseninä olevat yritykset ja yhdistykset, joille suunnattuja palveluita lähdemme nyt määrätietoisesti kehittämään.

Tavoitteenamme on moninkertaistaa jäsentemme määrä ja tarjota heille paras mahdollinen jäsenkokemus ja hyöty samalla, kun toteutamme 147 vuotta vanhaa missiotamme yritysten kilpailukyvyn tukemisesta muotoilun avulla.

 

Toimitusjohtaja Joakim Karske
joakim.karske@designforum.fi
Tiedustelut: 1.7.2022 – 17.7.2022
050 4862395

Talous ja hallintopäällikkö Sanna Lahovaara
sanna.lahovaara@designforum.fi
Tiedustelut: 19.7.2022 – 5.8.2022
044 7617717