Uutiset

22.4.2021

Jäsenillemme Red Dot Design Award -palkintoja

Jäsenemme Pentagon Design ja LINK Design ovat menestyneet kansainvälisessä Red Dot Design Award -kilpailussa asiakkailleen suunnittelemillaan tuotteilla.

Pentagon Designin suunnitteleman Mysoda Woody -hiilihapotuslaite on voittanut Red Dot Award: Product Design 2021 -palkinnon Keittiön kodinkoneet ja -tarvikkeet -kategoriassa. ”Mysoda on hieno esimerkki yrityksestä, joka yhdistää kestävän kehityksen ja muotoilun kilpailuedun rakentamisessa. On ollut erittäin hienoa toimia Mysodan designkumppanina tukemassa heidän kansainvälistä kasvuaan. Red Dot Award on ennen kaikkea tunnustus hyvästä yhteistyöstämme kohti kestävämpää tulevaisuutta”, kuvailee Pentagon Designin luova johtaja Arni Aromaa.

Sähkömoottoripyöriä valmistava suomalainen Verge Motorcycles palkittiin Product Design -sarjassa ja saksalainen teknologiajätti Schaeffler sai palkinnot Industrial Design- ja Smart Products -sarjoissa. Palkittujen tuotteiden suunnittelu on LINK Designin integroidun kehitystyön tulosta.

”Menestyminen muotoilukilpailussa ei ole tuotekehityksen draiveri, vaan se on tulos onnistuneesta kehityshankkeesta. Palkinto ei tule yksistään hyvästä muotoilusta, vaan innovatiivinen tuotekehitys ja uusien teknologioiden ennakkoluuloton käyttö ovat aina palkinnon myöntämisen kriteereitä. Palkinnon saavat ne yritykset, joilla kokonaisuus on parhaiten hallussa, balanssissa”, toteaa LINK Designin toimitusjohtaja Jaakko Anttila.

Onnea palkituille!

Lue lisää MySodan palkinnosta.

Lue lisää Vergen ja Schaefferin saamista palkinnoista.

Kuva: My Soda Woody, My Soda Oy