Uutiset

15.4.2020

Muotoilualan ammattilaisilta apua koronan haasteisiin

Muotoilu on yksi niistä keinoista, joilla pääsemme tämän haastavan ajan yli ja pystymme menestymään tulevaisuuden maailmassa. Monialainen, ratkaisukeskeinen, asiakaslähtöinen ja myös digitaalinen osaaminen on voimavara, jolle on aina tarvetta.

Koska yritysten toimintaedellytykset ovat erityisen haastavia juuri nyt, haluamme jakaa ideoita uuden liiketoiminnan kehittämiseksi muotoilun avulla. Keräämme tälle sivulle jäsentemme ja muiden organisaatioiden tarjoamia palveluita ja vinkkejä.

Tutustu jäsentemme tarjoamiin palveluihin:

Arctic Factory

Koronakriisi pakottaa jokaisen suomalaisen yrityksen luomaan uusia liiketoimintamalleja. Jälleenrakennus2020 -projektissa yrityskehittämisen ammattilaiset suunnittelevat kanssasi uutta bisnestä ja Business Finland maksaa 80 % kuluista. Lue lisää!


BitFactor

Bitfactor on kehittänyt Murros- ja Horisontti -palvelut yrityksille. Molemmat ovat liiketoiminnan, asiakaskeskeisen ajattelun ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen keskittyviä nopean toiminnan kokonaisuuksia. Lue lisää!


Businessworks

Businessworks tarjoaa palvelua, jossa yrityksiä autetaan rakentamaan uutta liiketoimintaa omaan ydinosaamiseen perustuen muotoilun ja business coachingin keinoilla. Lue lisää!

 

Design Reform

Reformin uusi Virtual Showroom -alusta on mahtava tapa esitellä yrityksesi tuotteita ja palveluja kuten messuosastolla. Esittelytila voi olla vaikka kuinka iso ja sitä voidaan tarkastella immersiivisesti VR-lasien läpi. Tutustu palveluun!

 

Jäsen, jos haluat palvelusi mukaan tälle listalle, laita viestiä osoitteeseen info@designforum.fi.

Kuva: Mikko Ryhänen