Uutiset

25.10.2021

Strateginen muotoilu tarjoaa työkaluja yritysten uudistumiseen

Design Forum Finlandin Strategisen muotoilun valmennus järjestetään lokakuussa yhteistyössä Business Finlandin Creative Business Finland -ohjelman kanssa.

Creative Business Finland edistää viennin kasvua sulauttamalla luovaa osaamista kaikkeen liiketoimintaan. Sen kohteena ovat luovan alan yritykset, jotka kehittävät omia monistettavia sisältöjään (esimerkiksi AV-tuotantoja, musiikkia ja peliliiketoimintaa) sekä yritykset, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa luovien alojen työkaluja ja palveluita käyttämällä.

Yhteistyössä järjestetyn valmennuksen osallistujat ovat Business Finlandin Experience Commerce Finland -ohjelman yrityksiä. Experience Commerce Finland tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten kansainvälistä kasvua. Tavoitteena on lisätä yritysten kyvykkyyttä vastata digiajan asiakkaiden odotuksiin yksilöllisestä ja saumattomasta asiakaskokemuksesta.

Yhteistyössä toteutetussa valmennuksessa pilotoidaan uudenlaista toimintamallia käytettäväksi laajemmin Business Finlandin asiakasyrityksille. Strategisen muotoilun valmennuksessa tarjotaan osallistuville yrityksille ymmärrys muotoilun arvosta liiketoiminnan kehittämisessä. Muotoiluajattelun ja muotoilun strategisen käytön avulla on mahdollista luoda kestäviä toimintaedellytyksiä yrityksille ja merkityksellisiä sekä tärkeitä tuotteita ja palveluita asiakkaille. Keskeisenä teemana on se, kuinka strategista muotoilua hyödyntäen voidaan parantaa yritysten innovaatioiden tuottamaa arvoa ja vaikuttaa myös kaupallistamiseen ja tuotteiden ja palvelujen kiinnostavuuteen ja haluttavuuteen.

Lue lisää Creative Business Finlandista täältä.