Uutiset

17.11.2020

The Nordic Report 03

SustaiNordic -hankkeen The Nordic Report 03 on nyt julkaistu!

The Nordic Report 03 esittelee kaksitoista ajankohtaista ilmiötä, muun muassa siirtymän lineaarisesta taloudesta kiertotalouteen, idean jätteettömästä yhteiskunnasta ja näkymiä kuljetuksen ja ruoantuotannon tulevaisuuteen. Kirjaan on haastateltu Pohjoismaiden nimekkäimpiä kestävän tuotannon ja kulutuksen asiantuntijoita.

SustaiNordic on yhteistyöverkosto ja alusta, jonka tavoitteena on edistää kestävää kulutusta ja tuotantoa Pohjoismaissa YK:n Agenda 2030:n tavoitteiden mukaisesti. Verkostossa on mukana kuusi arkkitehtuuri-, kaupunkisuunnittelu- ja muotoiluorganisaatiota: ArkDes ja Form/Design Center Ruotsista, Design Forum Finland, DOGA Norjasta, Dansk Design Center sekä Iceland Design Centre. SustaiNordic-projektia johtavat ArkDes ja Form/Design Center. Hankkeen rahoittaja on Pohjoismainen ministerineuvosto.

Design Forum Finland on ollut mukana hankkeessa keräämässä hyviä suomalaisia esimerkkejä kestävästä kulutuksesta ja tuotannosta. Voit ladata pdf-versiot tästä ja kahdesta aikaisemmasta julkaisusta ilmaiseksi hankkeen verkkosivuilla www.sustainordic.com.

Kuva: SustaiNordic