Halusimme Design Forum Finlandissa vastata usein esille nousevaan kysymykseen ”Mitä on tämän päivän suomalainen muotoilu?”

Muotoilu tänään on palveluiden ja asiakaskokemuksen suunnittelua, brändin hallintaa ja liiketoiminnan ja strategian kehittämistä. Se on noussut yhä merkittävämpään asemaan menestyvien yritysten strategisessa tekemisessä. Designin uusi aalto -kirjassa kuvataan kymmenen esimerkkiä muotoilun uusista muodoista: tuotteiden ja digitaalisten palvelujen maailmoja, yhteisöjä rakentavia brändikokemuksia, yhteiskunnallista arvoa luovia bisnesmalleja sekä hyvinvoivia organisaatiokulttuureja.

Designin uusi aalto tuo suomalaisen designin tarinan seuraavalle vuosisadalle. Kirja kysyy, mitä nykydesign on ja miten se luo merkitystä ja menestystä muuttuvaan maailmaan.

Designin uusi aalto -kirjan ovat kirjoittaneet Ville Tikka ja Nuppu Gävert ja sen on tuottanut Design Forum Finland yhdessä Kustannusosakeyhtiö Siltalan kanssa. Kirjassa esitellyt kymmenen yritystä ovat Slush, Iris.AI, M4ID, M2-Kodit, Kyrö Distillery, Kekkilä, Beddit, Uusi Kaupunki -verkosto, OP ja Reaktor. Asiantuntija-artikkelit ovat kirjoittaneet Leyla Acaroglu, Juha Kronqvist, Sami Niemelä ja Reijo Karhinen. Designin uusi aalto jatkaa Design Forum Finlandin kustantamien, tämän päivän muotoilusta kertovien kirjojen sarjaa uudella tavalla.

NYT VOIT OSTAA KIRJAN HINTAAN 25 € (aiemmin 29,90€)! Kirjakauppaan

Designin uusi aalto, Kustannusosakeyhtiö Siltala, Helsinki 2018
ISBN 978-952-234-512-7
Sidottu, 136 sivua
Graafinen suunnittelu: Anna Savolainen

Kuva: Kalle Kataila

Päivi Kaira

Brand Manager

044 055 6071