Planmeca Oy / Planmeca Viso G5
-3D-röntgenlaite

Design:
Teollinen muotoilu: Kari Malmén
Tuotekehitys: X-Ray -tuotekehitysryhmä

Planmeca on maailman johtavia hammashoito- ja hammasröntgenlaitteiden valmistajia. Se on hyödyntänyt muotoilua tuotekehitykseen integroituna strategisena vahvuutena jo pitkään. Erityisesti tämä näkyy käyttäjälähtöisyydessä: niin potilaiden kuin hoitohenkilökunnankin tarpeet otetaan huomioon suunnittelussa.

Planmeca Viso G5 -röntgenlaitteessa yhdistyvät korkealaatuinen 3D-kuvantaminen ja potilasystävällisyys. Uudenlainen tapa ohjata potilaan asentoa ennen kuvan ottoa ja algoritmi, joka eliminoi liikkumisen aiheuttaman epätarkkuuden, mahdollistavat hyvän kuvalaadun. Kun uusintakuvaa ei välttämättä tarvita, potilaan saama säteilyannos jää pienemmäksi. Monet tekniset innovaatiot tuovat uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää kuvia hoidon suunnittelussa. Ergonomia, käytettävyys ja suorituskyky ovat laitteessa huipussaan.

Planmeca on pystynyt yhdistämään tuotteissaan menestyksekkäästi huipputeknologian, käyttäjäystävällisyyden ja potilaan positiivisen hoitokokemuksen. Johdonmukainen design-DNA:n hyödyntäminen on tehnyt yrityksestä alansa edelläkävijän. Brändikokemus on kokonaisvaltainen ja selkeä erottautumistekijä globaaleilla markkinoilla.

www.planmeca.com

Kuva: Dino Azinur