RideCake / RideCake, sähkökäyttöinen kevytmoottoripyörä

Design:
CAKE Design Team

startup

Ruotsalainen RideCake uudistaa sähkökäyttöisen kevytmoottoripyörän konseptia. RideCaken pyörät ovat kevyitä, modulaarisia ja helposti muunneltavia. Moottorin tehosta riippuen ne ovat joko mopoja tai kevytmoottoripyöriä. Ympäristöystävälliset ja hiljaiset pyörät sopivat niin kaupunki- kuin maastoajoonkin ja niiden suunnittelussa on mietitty tarkkaan modernin kuluttajan tarpeita.

Pyörät rakentuvat keskuspalkin ympärille, johon ohjaustanko, akku ja sähkömoottori ja pyörät kiinnittyvät. Palkkiin voidaan myös helposti kiinnittää tarpeellisia lisäosia kuten erilaisia tavaroiden kuljetukseen suunniteltuja telineitä. Monikäyttöinen akku pystyy antamaan virtaa myös muihin laitteisiin, vaikka tietokoneen lataamiseen. Markkinoinnissa verkkokaupalla on iso merkitys, mikä sekin on uusi ominaisuus ajoneuvoa hankittaessa.

RideCake haastaa perinteiset moottoripyörät niin ulkoasun kuin asenteenkin puolesta. Vahva uudenlainen muotoilu saattaa jopa muodostua ikoniseksi tulevaisuudessa. Brändikokemus on johdonmukainen ja kokonaisvaltainen. Liiketoimintamahdollisuudet ovat hyvät: kohderyhmä on laaja ja pyörät voidaan räätälöidä monenlaisiin tarpeisiin.

www.ridecake.com