Design Forum Finland Awards

6.9.2020

11:00 – 19:00

Näyttelykeskus WeeGee, Espoo

6

syys

Design Forum Finland Awards kokoaa yhteen Design Forum Finlandin jakamat muotoilupalkinnot: Fennia Prizen, Kaj Franck -muotoilupalkinnon, Vuoden nuori muotoilija -palkinnon sekä Estlander-palkinnon.

Ensimmäinen DFF Awards -näyttely elokuussa esittelee Fennia Prize 20 -voittajien, Kaj Franck -muotoilupalkinnon saaneen Ilkka Suppasen ja Vuoden nuoren muotoilijan Matias Liimataisen töitä ja teoksia Näyttelykeskus WeeGeen aulassa ja Wirkkala-tilassa.

Muotoilupalkinnot:

– Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestävät Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus. Palkintosumman lahjoittaa Fennia-konserni ja Patentti- ja rekisterihallitus jakaa kilpailussa IPR-palkinnon.

– Kaj Franck -muotoilupalkinto on tunnustuspalkinto, jonka saaja tuo näkyväksi muotoilija Kaj Franckin työn henkeä ja periaatteita korkeatasoisesta, demokraattisesta ja funktionaalisesta muotoilusta. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

– Vuoden nuori muotoilija on kannustuspalkinto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria muotoilijoita tinkimättömässä ja omaleimaisessa työskentelyssä. Palkintosumman lahjoittaa Design Forum Finland.

Design Forum Finland Awards -näyttely on avoinna Näyttelykeskus WeeGeen aulassa ja Wirkkala-tilassa 20.8.–6.9.2020. Vapaa pääsy.

Aukioloajat:

Ma suljettu
Ti, la, su klo 11–17
Ke, to, pe klo 11–19

Näyttelykeskus WeeGee
Ahertajantie 5, 02100 Espoo

#dffawards20
#fenniaprize
#kajfranckdesignprize
#vuodennuorimuotoilija

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 3.-13.9.2020.

DFF Awards -palkintonäyttely Näyttelykeskus WeeGeessä 20.8.–6.9.2020, kuvat: Mikko Ryhänen.

Taina Martikainen

Vastaava tuottaja, DFF Awards

0405243903

Yhteistyössä

Galleria