Design Forum Talk 2021: Muotoilu muutosvoimana

27.5.2021

13:00 – 15:30

Online

27

touko

Vuosi 2020 osoitti meille, että varmaa on vain muutos. Vuoden 2021 ensimmäisessä Design Forum Talkissa keskustellaan siitä, millainen rooli muotoilulla voi olla muutoksen ymmärtämisessä ja sen valjastamisessa menestyksen moottoriksi.

Muotoilussa on loistavia työkaluja, menetelmiä ja prosesseja tulevaisuuden ja päällä olevien haasteiden ja mahdollisuuksien työstämiseen. Muotoilu on mahdollisuus kehittää toimintaa ja tehdä siitä samalla joustavampaa, valmiimpaa tuleviin haasteisiin. Haasteita voivat olla niin ilmastonmuutos, maapallon resurssien väheneminen, ihmisten käyttäytymisen muutokset kuin muuttuvat arvotkin. Muotoilulla tuetaan sitä, että liiketoiminta kannattaa tulevaisuudessakin, arki on hyvää ja laadukasta kaikille ja toimimme vastuullisesti ja kestävästi.

Puhujina Design Forum Talkissa ovat Petteri Lillberg / Demos Helsinki, Mari Jokiranta / Vincit NOW, Annaleena Hakola / Hakola, Mirkku Kullberg / Glasshouse Helsinki ja Juho Paasonen / Posti. Moderaattorina toimii Ulla Jones.

Tapahtuma on maksuton mutta vaatii rekisteröitymisen. Ilmoittaudu tapahtumaan täälläLähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin ennen tapahtumaa.

Saija Malila

Tuottaja, Design Forum -tilaisuudet

044 727 2280