Design Forum Talk Kasvu Open Karnevaalissa

3.11.2022

16:00 – 17:00

Lutakko, Jyväskylä

3

marras

Kasvu Open Karnevaalisssa kuultiin, miten asiakaslähtöisyys ja markkinointi tukevat yritysten kasvua ja kehitystä!

Kasvu Open Karnevaalin ohjelmassa oli Design Forum Talk -puheenvuoro, jossa puhujana oli Eka Ruola. Hän esitteli markkinoinnin neljä uutta P:tä ja johdatteli kuulijat näkemään, miten moderni markkinointi vie yrityksen kohti kannattavaa kasvua. Esitystä siivittivät kotimaiset ja kansainväliset kaiken kokoiset esimerkit. Esitys lähti Ruolan kirjasta mutta oli viritetty kasvuhakuiselle kuulijajoukolle.

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista. Ruola on juuri saanut valmiiksi kirjan ”Markkinoinnin uudet 4 P:tä”. Päätyönään Ruola toimii hybriditoimisto Nitro Groupin vastaavana luovana johtajana ja hän on myös yrityksen pääomistaja. Eka Ruola on toiminut useiden kansallisten ja kansainvälisten luovuuskilpailujen raadin jäsenenä tai puheenjohtajana. Vuonna 2015 Ruola palkittiin New Yorkissa ensimmäisenä suomalaisena Internationalistin Agency Innovator -palkinnolla. Päätyönsä lisäksi Ruola istuu Vincit Oyj:n ja Suomen Olympiakomitean Markkinointi Oy:n hallituksissa.

Design Forum Finland on Kasvu Open Karnevaalin kumppani syksyllä 2022. Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen kasvunälkäiset yritykset, asiantuntijat ja laajan kumppanuusverkoston.

Design Forum Talk: Eka Ruola
Kasvu Open Karnevaali
3.11.2022 klo 16.00–17.00
Lutakko, Jyväskylä ja online

 

Päivi Kaira

Brand Manager

044 055 6071

Yhteistyössä