Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet

3.2.2021

09:00 – 10:30

Online

3

helmi

Virtuaalisen jäsen- ja kutsuvierasaamumme tavoitteena oli innostaa ja motivoida osallistujia uuteen alkuun haastavan ja erikoisen vuoden 2020 jälkeen.

Tilaisuuden puhujana oli luova johtaja Saku Tuominen. Aamun aikana käsiteltiin mennyttä koronavuotta monesta eri näkökulmasta ja pohdittiin, mitä hyvää tässä omituisessa vuodessa myös oli ja mitä tästä kaikesta voi oppia.

Design Forum Finlandin toimitusjohtaja Petteri Kolinen kertoi aamuna aikana myös tämän vuoden teemastamme, joka on Muotoilu on mahdollisuus muutokseen.


Jäsentilaisuus: Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet
3.2.2021 klo 9.00–10.30
Puhuja: Saku Tuominen, luova johtaja, HundrED

Tilaisuus oli Design Forum Finlandin jäsenille ja kutsuvieraille.


Saku Tuominen on suosittu luennoitsija, joka on toiminut yrittäjänä jo yli 30 vuoden ajan. Nykyisin hän on kansainvälisen opetusinnovaatioyritys HundrEDin luova johtaja. Tuominen on myös tietokirjailija sekä ideoiden tuottamiseen erikoistuneen Idealist Groupin perustaja ja luova johtaja. Aiemmin hän toimi 20 vuotta tv-tuottajana. Tuomisen intohimona on luova ajattelu ja rohkeiden ideoiden toteuttaminen. Hän on julkaissut useita teoksia mm. ideoiden luomisesta, paremmasta työelämästä ja hyvästä elämästä.

Kuva: Adam Birkett