Northern Glow

16.11.2022

08:15 – 17:30

Tullisali, Oulu

16

marras

Vuoden 2022 Northern Glow pureutui muutoksen johtamiseen ja asiakasymmärrykseen erityisesti designmenetelmien ja -ajattelun avulla.

Miten ennakoidaan maailman muutos ja ymmärretään syvemmin asiakkaan tarpeet ja käyttäytyminen? Miten rakennetaan yrityskulttuuri, joka tuottaa jatkuvasti hyvää asiakaskokemusta ja kilpailee työmarkkinoilla menestyksekkäästi hyvänä työnantajana?

Design Forum Finland oli mukana ohjelmassa, jonka puhujina olivat mm. Product Manager Bastiaan Terhorst Kingspan Insulation Continental Europe -yrityksestä. Hänen puheenvuoronsa otsikkona oli ”Insulation without isolation. Embracing design at Kingspan”. Teerhorstin puheenvuoro tuotettiin yhteistyössä Alankomaiden suurlähetystön kanssa. Muita tapahtuman puhujia olivat mm. Design Forum Finlandin hallituksen jäsen Annika Jyllilä-Vertigans Vieser Oy:stä ja Avidlyn toimitusjohtaja Jesse Maula.

Northern Glow on Pohjois-Suomen suurin bisnestapahtuma. Yhdeksättä kertaa järjestettävän foorumin toteuttivat BusinessOulu ja DesignOulu.

Kuva: Daria Shvetsova

Saija Malila

Projektipäällikkö, Circular Design -hanke, palvelumuotoilija

044 727 2280

Yhteistyössä