Vastuullisuus

Design Forum Finlandin arvoja ovat vastuullisuus ja edelläkävijyys. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään ja rakentamaan kestävää tulevaisuutta strategisesti käytetyn muotoilun avulla.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyvät Design Forum Finlandin kaikissa toiminnoissa ja hankkeissa.

Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja globaaleihin ongelmiin muotoilun keinoin. Muotoilussa on pohjimmiltaan kyse juuri ongelmien ratkaisemisesta sekä meidän kaikkien elämänlaadun parantamisesta. Hyvin toimivat palvelut rakentavat hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Uusien tuotteiden suunnittelussa on tärkeä muistaa, että arviolta 80 % tuotteen ympäristövaikutuksista määritellään tuotteen suunnitteluvaiheessa (lähde: www.ellenmacarthurfoundation.org), joten muotoilulla on merkitystä.

 

Olemme valinneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteista, SDG, Sustainable Development Goals neljä, joihin keskittymällä voimme tällä hetkellä parhaiten edistää kestävän kehityksen toteutumista. Tulemme ottamaan kaikessa toiminnassamme huomioon mahdollisuuksien mukaan myös muut tavoitteet ja kehitämme omaa toimintaamme niiden edistämiseksi.

Kuva: Design Forum Finlandin arvoja vastaavat YK:n kestävän kehityksen tavoitekortit

Päivi Kaira

Brand Manager

044 055 6071

Saija Malila

Tuottaja, Design Forum -tilaisuudet

044 727 2280